Fråga:
Bra espresso- / cappuccino-tillverkare av god kvalitet som inte läcker eller går sönder inom 18 månader efter användning
Angus Comber
2016-08-21 18:31:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag har köpt kaffebryggare från Longhi ett tag nu och de verkar bli sämre. Jag började på en Delonghi EC152 som var låg kostnad och ganska pålitlig. Sedan när min andra dog, försökte jag beställa en ersättare men den hade avbrutits och så motsvarande modell var en EC146.B som var riktigt dålig. Som tur skulle ha det, eller så trodde jag, fick jag en annan de Longhi i present, en EC 270. Men detta läcker ut som galet efter bara några veckor. Om du lurar med ventilen på vattenbehållaren slutar den läcka i några timmar.

Så jag skulle vilja köpa en kaffebryggare som inte läcker och som kommer att hålla.

Villig att spendera en rimlig summa för att få något som kommer att hålla.

Jag letar efter en hemmabruk för att säga 1-2 koppar per dag. Vår spis är en elektrisk kokplatta - så inte säker på att kamintyperna skulle fungera.

Alla förslag skulle vara mest uppskattade.

Ärligt talat Bialetti kokplattor är några av de mest pålitliga kaffebryggarna jag har använt. Inte * riktigt * espresso, men ganska dang nära.
Hur är din användning - 1 kopp per dag personligt bruk eller 100 koppar per dag kontor / reklam? På en liknande anteckning, vilken typ av maskin letar du efter? Har du sett liknande klagomål på recensionssidor för de produkter du har använt? Förklara eller begränsa din fråga, annars kommer det säkert att sluta i en spekulativ bedlam av åsikter!
Två svar:
Ecnerwal
2016-08-25 21:16:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vesuviana espresso maker image from ubbcentral.com

Jag tror att jag satte en ny packning i Vesuviana en gång, men jag tycker att det är mer ont att rengöra än jag gillar. Måste fortfarande pressa 50 år gammal, ganska pålitlig.

Även en spishäll, men påstådd espresso. Espressosnobb kan säga att det inte är riktig espresso.

För cappuccino finns det liknande spishällar att göra ånga med.

Nigel Jones
2016-09-05 19:40:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag rekommenderar Rancilio Siliva på http://www.ranciliogroup.com/1-Rancilio-Homeline--Silvia

Jag flyttade upp till den här maskinen efter 2 gaggier och en annan billigare maskin. Detta är mycket överlägset. Helt manuell men bunnsolid byggkvalitet, konsekvent. Underbart kaffeDenna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...