Fråga:
Hur man gör kaffegodis att äta senare?
Miguel Vieira
2016-08-09 22:18:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

När jag dricker kaffe med magen inte särskilt full, känner jag mig vanligtvis inte så bra senare. På grund av detta försökte jag börja äta kaffet istället!

Jag har försökt göra något slags kaffegodis med bara socker och kaffe, ibland försöker jag lägga på lite olja, men det kommer inte in som jag vill ha det också.

Jag använder råa grunder i det (när jag är lat äter jag bara grunderna med socker ^^ '), och jag ville att den skulle bli mer solid, ganska som choklad, men från kaffe.

Det jag gör för tillfället är:

Smält socker på låg värme med mycket lite vatten, blanda grunderna i det smälta sockret, låt sedan det kokar en stund medan jag blandar det, och sedan tar jag ut det från elden i en plastbehållare.

Jag försökte blanda socker och kaffe innan jag smälte också, och jag har försökt blanda lite olja på det före och efter smältning av sockret.

Vet någon något recept på detta, helst med råmjölken?
(Jag gjorde en del undersökningar, kaffesumpar har massor av antioxidanter fibrer och andra bra saker, så jag vill fortsätta använda den xD)

Försökte du något av dessa? [godis] (http://blog.timesunion.com/aprofessorswife/hard-tack-candy-recipe/3708/) - [toffee] (https://smittenkitchen.com/2009/12/coffee-toffee/)
Hej och välkommen till kaffe! Det ser ut som att du har börjat bra med att producera en ätlig kaffeprodukt. Kan du beskriva problemet med dina nuvarande resultat? På så sätt kan vi bättre föreslå ändringar i ditt recept.
Tack för välkommen! Mitt nuvarande "recept" resulterar i ett "godis" som inte är så svårt, och det är som att sockret inte smälter så bra, det är fullt av sockerkristaller i det. Jag använder kristalliserat socker, men jag tror att ett av problemen är att jag gör satser så små att det överhettas för snabbt, när jag försöker bara smälta sockret utan vatten börjar det snabbt brinna istället för att smälta! D =
Tre svar:
JessLovely
2016-08-10 23:11:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag var på en ny restaurang i mitt område häromdagen, och de hade det här geniala lilla mellanmålet: Chokladtäckta kaffebönor. Bönorna lämnas som de skulle vara innan de maldes i grunder och täckt i ett lager choklad, med en fin crunch till dem. Det är verkligen så enkelt som det låter.

Jag har jobbat med att hitta dem i lokala stormarknader. Gourmet- och specialaffärer som Trader Joe's eller Whole Foods kan ha dem; Jag är inte säker.

I själva verket är det bara på Amazon (även om de är särskilt billigare i butikerna): [länk] (https://www.amazon.com/Trader-Joes-Chocolade-Covered-Espresso/dp/B009RS7VIK)
Jag såg faktiskt för en tid sedan ett kaffegods gjort med kakaosmör, precis som choklad, men med kaffe istället för kakao. Men det var ganska dyrt och inte diy. xD
Det här är både billigt och möjligt att göra själv! Lycka till ~
Detta är mycket vanligt i Turkiet, jag vet att ett kafé som heter kahvedunyasi säljer förpackade former av dem (vit, mjölk eller bitter choklad, etc). Jag har kollat ​​nu och de har en webbutik också i England och Rumänien. Om någon är intresserad.
Teresa M.
2016-10-20 10:26:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vilken bra idé att göra ditt eget kaffegodis. Jag har haft både chokladklädda espressobönor samt hårt kaffegodis från några lokala butiker runt mitt område. Jag föredrar det hårda godiset på grund av det faktum att jag äter det tidigare alternativet sätt att snabbt.

Här är en bra resurs om hur man gör både ett mjukt tjuvt kaffegodis och ett hårt: Hur man gör kaffegodis

Lycka till och njut!

Eric
2016-09-20 05:28:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du har två alternativ som främst är kaffe och socker: hårt kaffegodis eller kaffekaffe.

Här är länkar till mottagare för båda

hårt godis

kola

Njut!



Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...