Fråga:
Vad kallar du original Cappuccino?
The Hungry Dictator
2016-02-15 17:27:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag är en kaffefreak och jag älskar Cappuccino. Jag vill veta exakt vad som är Original Cappuccino. Vilken del mjölk, vatten och kaffe innehåller den? Och är cappuccino med mer skum lika bra eller med mindre skum?

Titeln är söt :-) Förlåt, jag har inte rättigheter att redigera!
Ett svar:
Consume Coffee
2016-02-15 19:22:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den är gjord av tre lika stora delar

Mjölkskum (överst)
Ångad mjölk (mitten)
Espresso (längst ner)

som illustrerat (längst ner till vänster) på den här bilden designad av Lokesh Dhakar...

Det finns också några detaljer här, men det beskriver inte den viktiga splittringen i skum och ångad mjölk.

För en 3-uns macchiato, använd ett förhållande 2: 1 mellan espresso och mjölk; för en 6-ounce cappuccino, 1: 2; och för en 8-eller-uns-ounce latte, 1: 3+.

När det gäller den andra konsten i din fråga, skulle en cappuccino med mer eller mindre mjölk inte vara en cappuccino av definition. Men skulle det smaka bättre, det beror på din personliga smak och hur mycket du gillar skum. Personligen för mig skulle det bli mer en öken;)

Fantastisk bild. Skulle du redigera ditt svar för att länka till källblogginlägget för bilden också? Bör se till att det är en kompatibel licens eller ge tillskrivning åtminstone (eller sammanfatta och länka istället för att bädda in, om det inte är kompatibelt). Tack!
@hoc_ageah Jag hittade det just på Google-bilder för att illustrera mitt svar, bloggen jag fick den från hade faktiskt bara bilden och vad bloggaren gillar med utformningen av informationsgrafiken. Men jag hittade designern som designade den, så jag har krediterat honom ovan.
Hej tack för svaret, jag älskar cappuccino med mer skum. Men med mindre mjölk får du bara smak av vatten.
@RonakBhatt inga problem. Om du inte har provat en Flat White skulle jag uppmana dig att prova någon gång bara för att prova något annat. Det är definitivt mitt favoritkaffe med mjölk.
@ConsumeCoffee kommer säkert att prova .. så snart jag kommer hem: D.


Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...