Fråga:
hemgjord rengöringsmedel för grundläggande droppkaffebryggare
Justin C
2015-01-28 03:17:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Är det möjligt att skapa ett rengöringsmedel som kan användas på en grundläggande droppkaffebryggare med hushållsartiklar? Om ja, vilka ingredienser behövs och i vilka förhållanden?

Jag är mest intresserad av att rengöra insidan som jag tror är gjord av plast. Karaffen kan jag rengöra separat. Jag vet att det finns produkter på marknaden, men jag är intresserad av hemlagade lösningar.

Inte säker på om detta om ämnet som produktrekommendationer vanligtvis inte är på SO.
Jag vill inte ha en produktrekommendation, jag vill ha det motsatta, de bästa kombinationerna av ingredienser för att göra en hemgjord renare istället för en produkt. Om kafferengöringsinformation inte hör hemma är det dock bra.
Jag ber om ursäkt att jag hoppade över den hemlagade delen, i så fall tycker jag att det här är bra
Är insidan avtagbar?
Nej, det är en ganska typisk modell med en behållare för att hålla vattnet och alla delar för att flytta och värma vattnet inkapslat i plast. Tidigare har jag kört en kombination av vatten i ättika genom det, var bara inte säker på om det var bäst
förhoppningsvis gör min redigering frågan mindre subjektiv
Är det inte mer som utanför ämnet?
Men nej, jag röstar inte för att öppna den igen.
Ett svar:
Shog9
2015-01-30 23:37:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vanlig vit vinäger fungerar bra, men lukten stör vissa människor. Använd i så fall citronsyra. Du kan antingen hämta lite hos din lokala livsmedelsbutik eller beställa per pund. Jag använder ungefär en matsked till en kvart för avkalkning. Den är skonsam, har liten eller ingen lukt (du kan dock känna lukt av gaser som frigörs av den upplösta skalan) och säker om du inte får det i dina ögon.Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...