Fråga:
Ska jag ändra mina kaffedryckvanor när jag använder hängslen?
Major Tom
2016-01-12 04:58:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag får hängslen imorgon och det här är en livs- eller dödssituation: kan jag fortfarande dricka kaffe med hängslen ??! Jag dricker det varmt och kallt och jag skulle också vilja hur det skulle påverka mig om jag drack det (varmt och kallt)

Tack!

Varför skulle du inte kunna, eller vad är ditt bekymmer? Fanns det andra livsmedel som du fick höra att undvika som liknade på något sätt? Att dela forskning eller bakgrund är ett bra sätt att få mer relevanta svar. Lycka till med dina hängslen!
Min tandläkare och min sons ortodontist pratar alltid om färgning med kaffe. Eftersom jag inte bryr mig om fläckar skulle jag säga att det är upp till dig. Min son hade mycket temperaturkänslighet direkt efter att ha fått sina hängslen installerade. Det är kanske du är ute efter. Lite känslighet för varmt och kallt i några veckor.
Två svar:
hoc_age
2016-01-12 18:23:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaffe ska vara bra (om du inte har hört något annat från din tandläkare eller andra vårdpersonal förstås!). Det borde inte finnas någon ytterligare oro för kaffe, t.ex. dess surhet eller temperatur (förutom normal försiktighet).

Det finns vissa livsmedel att undvika, men jag ser inte kaffe eller något liknande på någon lista över livsmedel att undvika; här är några samlade listor:

I allmänhet är rekommendationerna att undvika hårda livsmedel (t.ex. crusty bread, isbitar, popcorn) eller klibbiga livsmedel (t.ex. tuggummi, hårt godis, karameller), och att vara försiktig med godis i allmänhet (vilket kan främja tandförfall i allmänhet men kan vara svårare att rengöra med hängslen.)

Om något, ta mindre socker med ditt kaffe! Annars, fortsätt att njuta av ditt kaffe.

Induction
2016-01-12 11:01:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan säkert fortfarande dricka kaffe. Jag antar att det kan fläcka dem om du inte regelbundet rengör dem.

Har du personlig erfarenhet av detta? Orsak till brist på oro? Länkar? Alla hjälper till att stärka ditt svar. Bra poäng om färgning och rengöring väl.
Jag är ärligt talat mer förvirrad över varför du skulle vara bekymrad i första hand? Jag drack mycket kaffe när jag hade hängslen på och inget hände mig. Håll bara dem rena och allt ska vara bra så länge du inte fick dina hängslen på i en mörk gränd någonstans.


Denna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...