Fråga:
Vilken typ av kaffe används i en kaffebryggare?
Sampark Sharma
2015-09-06 13:00:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jag kommer från ett land med tedrinkare och har nyligen nyligen gett mig en kaffe. Jag beställde precis denna kaffebryggare för mig själv, vilket är det första jag någonsin kommer att äga.

Jag är lite förbryllad över vilken typ kaffe som används i en kaffebryggare. Det blir desto mer förvirrande eftersom jag inte kunde få tag på alla typer på internet.

Fram till nu hade jag gjort kaffe med hjälp av denna Nescafe.

enter image description here

Är detta snabbkaffe eller malt kaffe? Vad är skillnaden mellan de två? Kan de användas i min kaffebryggare?

Tillsammans med kaffebryggaren beställde jag också en flaska Grandos Espresso Instant Coffee . Skulle jag kunna göra det med hjälp av min kaffebryggare?

Fyra svar:
Niko
2015-09-06 13:54:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Malet kaffe är bara de rostade kaffebönorna malda till ett fint pulver. För att göra dryckeskaffe måste du kombinera detta med varmt vatten för att extrahera smaken (det finns många olika sätt att göra detta). Vanligtvis finns det ett filter som ser till att vattnet kan passera genom malet kaffe men ingen av marken hamnar i din dryck.

Snabbkaffe är torkat bryggt kaffe - de maler upp kaffebönorna, brygger kaffet och tar sedan bort vattnet.

En kaffemaskin eller kaffebryggare används för att brygga kaffe från marken. kaffe, inte snabbkaffe. Omedelbart kaffepulver behöver bara återhydratiseras, så det räcker att lägga till varmt vatten. Det löses upp helt i vattnet, vilket marken i en kaffebryggare inte kommer att göra.

Maskinen du köpte verkar vara en espressomaskin (den sätter vattnet med högt tryck genom malet kaffe). Detta kräver en relativt fin mark. Preground espresso kommer antagligen att fungera, eller så kan du också köpa en kvarn och mala bönorna själv. Det verkar också ha en filterkorg under tryck, vilket innebär att den kommer att vara ganska förlåtande och därför lätt att använda.

Den typen tar bort meningen med mig med snabbkaffe, eller hur? Jag antar att den dryck jag får ut av snabbkaffe kommer att vara sämre än den som malts kaffe. Kommer inte Nescafe som jag använt hittills gjort tricket? Eftersom jag antar att det faller under _malt kaffe_.
@SamparkSharma Nej, Nescafe är snabbkaffe, använd det inte i maskinen.
Jag får nästan ingenting när jag letar efter malet kaffe på Amazon. Kan du slå mig med några märken som jag borde ha en dekko på?
@SamparkSharma Lavazza och Illy är till exempel populära märken.
Skulle detta vara okej som första köp - http://www.amazon.in/Illy-Ground-Filter-Coffee-250g/dp/B0001GDE1K/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1441534346&sr=8-2&keywords=Illy+ Kaffe? Skulle jag också kunna göra cappuccino och lattes med hjälp av denna maskin? Ledsen för att jag är så besvärande, jag kan bara inte ta mitt huvud runt de flesta av de här sakerna.
@SamparkSharma Det är kaffe för droppbryggning, så förmodligen för grovmalt. Det här skulle vara rätt: http://www.amazon.in/Illy-Ground-Espresso-Medium-Roast/dp/B000VOCQQ6 - kanske prova den här: http://www.amazon.in/DEVI-Classic -Gourmet-Coffee-Grounds / dp / B00QQ3K6XQ - och ja, du kan göra cappuccino etc. med den maskinen.
Och skulle du tro det? Illy du länkade mig till är slut i lager och DEVI verkar inte ha gott rykte. Att få dessa produkter hos en återförsäljare där jag bor skulle i bästa fall vara långsiktigt. Det ger mig bara ett alternativ. Att köpa http://www.amazon.in/Illy-Ground-Filter-Coffee-250g/dp/B0001GDE1K/ref=sr_1_2?s=grocery&ie=UTF8&qid=1441539523&sr=1-2&keywords=illy+coffee. Skulle det fungera i min maskin? Eller skulle det vara grovt automatiskt utesluta det? Jag antar inte att du stötte på några andra anständiga kandidater.
@SamparkSharma Det kommer att fungera, men kan inte lova att smaken blir anständig.
Jeewan Rajamani
2015-09-09 11:08:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du har köpt en underbar kaffemaskin som producerar espresso (koncentrerat kaffe) som kan konsumeras hel eller blandas med mjölk / vatten för att skapa fantastiska drycker som latte eller cappuccino men inte begränsat till dessa.

För att göra det enkelt för dig kommer jag att göra en kort lista över vad du behöver för att producera kaffe på den maskinen.

  1. Kaffebönor - Jag föreslår att du går in i Starbucks / Costa / Coffee Day eller någon liknande återförsäljare och be om espressoblandning / bönor / stek. Om du hittar chefen, förklara situationen och be om provsmakning.

  2. Kaffebönakvarn - Du behöver något liknande http://www.amazon.in / dp / B003U2V5GS eller liknande, men se till att kvarnen du köper kan producera en fin malning, eftersom vi vill att kaffepulvret ska producera espresso, detta är avgörande.

Kaffet du producerar med den här metoden kommer att vara gudomligt, doften fyller säkert dina utrymmen. Det som är viktigt är att du lagrar bönorna i sin ursprungliga form och bara maler det du behöver för att producera det färskaste och godaste kaffet.

Välkommen till Coffee SE! Läs webbplatsens policy här: http://coffee.stackexchange.com/help. Till exempel är produktrekommendationer generellt avskräckta.
@IvanKapitonov Det ser bra ut för mig. Han rekommenderar en typ av produkt och ger ett specifikt exempel.
Tack för uppskattningarna Ivan, jag kommer att ha det i åtanke i framtiden. Tack Droog.
AR93
2015-09-08 02:14:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det är snabbkaffe (du behöver bara varmt vatten för att göra det). Som Niko sa att malet kaffe är kaffebönor som malts till små bitar.

Det verkar som om du har köpt en bra espressomaskin. Du måste hitta espressokaffe till maskinen. Mina favoriter är Lavazza http://www.lavazza.com/ och http://shop.meinl.com/default. Jag köper vanligtvis fullkornskaffe och maler det hemma hos mig. Du kan också göra espressokaffe med espressokuddar (E.S.E. enkel servering espresso). Pods är grundmalet espressokaffe som läggs i små kapslar, så att du inte behöver slipa det hemma.

Om du vill göra gott kaffe med maskinen köp lite espressokaffe av god kvalitet . Läs manualen för din maskin för att göra gott kaffe.

Redigera: Gör inte espresso med Grandos Espresso Instant Coffee ( gör aldrig någonsin espresso med den maskinen om du inte har espressokaffe! ), tills du köper äkta espressokaffe kan du göra omedelbart (lägg en eller två teskedar i din mugg och sippa kokt eller nära kokt vatten över det) /

Jag kan inte hitta den på webbplatsen för någon återförsäljare här i Indien. Vilket innebär att jag måste importera den från Amazon US eller Amazon UK. Jag ville att malet kaffe skulle kunna göra bra koppar latte, cappuccino, espresso och allt det kan göra. Om jag, som du föreslår, köper det här -> http://www.amazon.co.uk/dp/B007MAMFC2/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me= skulle jag kunna göra dem alla med hjälp av det ?
Ja, den här är utmärkt. Om du inte hittar lavazza eller julius kommer det inte att vara något annat ** espresso ** kaffe.
Koo
2015-10-01 08:31:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaffebryggare bearbetar vanligtvis bara malet kaffe. Om du lägger på snabbkaffe i det blir det rörigt inifrån och ut.

Så, malet kaffe kan bara bearbetas med kaffebryggare för att producera kaffe som verkligen är koncentrerat, till skillnad från smaken av 3-i-1 och snabbkaffe.

Medan 3-in -1 eller snabbkaffe, behöver bara en kopp med varmt vatten för att producera kaffe.

Om du menar allvar med att dricka kaffe bör du investera i att lära dig mer om malet kaffe. Snabbkaffe är bara för en avslappnad kaffedrickareDenna fråga och svar översattes automatiskt från det engelska språket.Det ursprungliga innehållet finns tillgängligt på stackexchange, vilket vi tackar för cc by-sa 3.0-licensen som det distribueras under.
Loading...